vineri, 16 ianuarie 2009

cand iubesti cu sufletul,ma iubesti pe mine !
cand iubesti cu inima , te iubesti ,pe tine !
cand iubesti ascuns , iubesti puternic !
cand iubesti o clipa ,iubesti infinitul !
cand iubesti , o picatura, iubesti tot oceanul !

cand iubesti ploaia , iubesti cerul si curcubeul !
cand iubesti ,iubesti o floare ,frunzele si o amintire ,amintirea celui care ,te iubeste si te va putea iubi in burnitza densa ,in urma unor grinzi puternice sau a unei intemperii, unui ocean nemarg.

Iubesti fata celui care te saruta , iubesti clabucii moderni ai unei ore,pierdute in noapte in baia , cu apa-fiebinte si relaxante a cititului a binecunostintei, relaxare
cu ochii deschisi visand ,la mersul-trenurilor , a unui vagon ! ..

Un om citind o carte ,intru ,dau binete, si ma asez .. doar o clipa , si imi , tresar in gand clipe de fericire ! sunt,iar,in Tren,in Vagonul 31.20 Peronul Iasi,pornesc gonind in viteza,spre locul-destinat.
Dar,da omul din Tren,ma serveste-politicos,cu o serafie cu ciocolata,isi scoate jobenul, imi ia delicat mana ..o saruta,in semn,de respect,si ne continuam,drumul,se intituleaza, Contele Dracula ..Ion Luca Caragiale !

Rad:- vb . serios ! ..
Contele Dracula : -Da,si te voi .. duce,spre ,locurile, misterioase nemaivazute de nimeni,pana-acum !Tindzant sa cred ..
Rad: :) Zambete ,fii conciliant si spune-mi, cat dureaza ,pana spre Iasi-Mincesti..
Contele Dracula : in jur de 3 . oo ore .. ! tacere totala .. ! timp de 2 :30 .

Era imbracat cu un costum,din timpurile stravechi,un costum-negru,elegant,fin si cu un pahar-de-vin. Deodata,ma trezesc ,la realitate .. se opreste,trenul,la prima statie ..iar,eu,imi vad in continuare,de treaba ! Contele Dracula,nc . nu ma baga ,in seama .. ii dau serafia cu ciocolata, ii multumesc .si imi continui uitat-ul pe fereastra intetosata a vagonului-sertar Nu e nc o problema.

Se inchid usile, compartementelor ,se porneshte , se urneshte spre destinatie si Contele Dracula ,inchide usita de la noi,din compartiment,spunand ca e curent !

si deschid geamul 5 min. ca sa intre ,un pic aer ! mai,mananc o bomboana ,mai rasfoiesc intre timp,o rev . ma uit,nitel,pe o carte, "Cum, in ce anotimp, salasluieste arta .. >" bla-bla-bla adorm .

Contele Dracula: ma acopera ,cu paturica mea ,de lana si chefir, si isi reia cititul ..
Rad: Adorm

Imi reiau destinatzia,spre un drum uitat !..trecand de gara,drumul ma duce spre pajisti necunoscute,feeria unui lung sir,de vise lucide si melancolice ,gonind in graba,spre destinul mult asteptat,de o iubire stranie.

Alergand prin vise

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu



Despre mine

Fotografia mea
Bucureshti, Ro, Romania
[Lbertatea,este,un concept individual ... ] [Traim,intr-o lume,complet ideala ..]

Lista mea de bloguri


www.sandybellandbellcourfett.blogspot.com


Powered By Blogger