miercuri, 24 decembrie 2008

Revelatie cu parfum de sarbatoare !

Craciun pentru o ocazie prielnica si un spirit demn in care noi ne incununam ,cu succes ,atunci cd vn vb . sa compensam cumva si sa ne aducem cu caldura aminte , de ce inseamna "craciun" pentru noi romanii ! Un an in recunoastere pentru fiecare ,cu stelutze , brazi impodobitzi, cozonaci calzi si covrigei ca la mama acasa .. pentru fiecare dintre noi ! ..Impodobind globurile , si atarnand stelutza ,in varful de la bradutz , copil fiind simti colindul in suflet si sarbatoriile ca vin mai repede si magia craciunului continua si datiniile fiecarei generatii in parte !

Roind in pasi veseli ,  

Cadou cu fericire sanatate si un pic de fason reusind de fiecare data sa bucure persoana draga prin tandretea de care da dovada ! nu am clopotei care sa sune la perete de obicei imi place sa aud zurletul lui Mos Craciun ,pasind agale ..tip-til ,numai numai ,nu-l* auzi * * grabind pe cerul instelat , cu o mantie argintie prin nametzi ,si poposind ..la copii care-l asteapta in fiecare ajun ! 

Nu inseamna asta un dar in bucuria ,celor mici ..de a fi mai presus ,de sarbatori si de a da glas unui sunet gol in interior ..numai ,prin simpla parte si dragoste , ba da ,fara sa vreau ,am auzit ,stelutze magice ..si zurgalai ,care sunau hei-hei ,erau niste copii veniti ,dintr -un orasel,de mai de la sat ..sa nu zic provincie,potrivnica celor care se' cred" oraseni .. 

Cred in datini,

Zilele senine din inima fiecarui dar in parte de sarbatoare crestina ,vesteste impodobirea bradului ,trenuletz miscandu-se , in sensu * (nu in sensu*) acelor ..ci a acelora care ..se priponesc ,oleaca sa admire Bradul * cu tot ce are el mai frumos si mai minunat in el ! cu tot ce are el,mai de pret * zambete ..

stelutze galbene *+ globuri +* *=colinde=* revelatie cu parfum de sarbatoare *numai dulciurile ,din brad,fursecuri aduc in sufletele magice,de sarbatori *vise* minunate ,pline de sarbatoare , si o dorintza puternik ,de iubire ,
calauzitoare ...? motiv pentru care am invatat , 
din dorintza ascunsa se naste dorintza arzatoare !@

Patimi

Fercirea trece repede chiar si-atunci*cand,iti doreshti ,mai mult ! ..Bucuria este doar atunci,cand faci pe cineva sa zambeasca !@

Craciun Fericit si sper sa fi-ti mai bn in anul ce vine @


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu



Despre mine

Fotografia mea
Bucureshti, Ro, Romania
[Lbertatea,este,un concept individual ... ] [Traim,intr-o lume,complet ideala ..]

Lista mea de bloguri


www.sandybellandbellcourfett.blogspot.com


Powered By Blogger